zondag 25 augustus 2013

Wat zien ik?????

Vrijdagmiddag zat er, zeker een uur lang, een jonge duif op onze vensterbank. De katten vonden het geweldig en vooral Quibus deed verwoede pogingen het beest te pakken te krijgen (jammer dat de ramen niet meewerkten...)Arm duifje, zitten die twee katten je likkebaardend aan te staren.


8 opmerkingen:

 1. Hé wat grappig , ik zie een bekende straatnaam, als je goed kijkt moeten daar nog héél veel voetstappen te vinden zijn van mij. De straat verbond zo'n kleine 55 jaar geleden het thuis van mijn lief en mij;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk. Wij vinden het hier prima wonen, dichtbij van alles en nog wat, uitzicht op water en bomen, en een gezellige buurt!

   Verwijderen
 2. De straat is nogal lang en ik vermoed dat je woont in het deel dat voorbij het Newtonplein ligt( richting Valkenboslaan) Ik groeide zelf op op de Beekkaan en Henk in de Watervlierstraat , jou beide welbekend denk ik ;-)
  Was van de week nog op de Mient voor de tandarts ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klein wereldje is het toch. We wonen op de hoek van de Cartesiustraat en de Valkenboslaaan.

   Verwijderen
 3. Whahaha, daar ging ik in de jaren 70(?) naar de wasserette, die zal nu wel weg zijn ;-) Inderdaad klein wereldje, We woonden er tot '88 en zijn toen naar Rijswijk gegaan en daar hebben we nooit spijt van gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik hier 16 jaar geleden kwam wonen, zat er beneden een handwerkwinkel, maar die is vrij snel daarna verkocht en is nu een woning. Misschien zat de wasserette er eerder, of aan de andere kant van de straat. Ik heb een groot deel van mijn jeugd in Rijswijk gewoond, heb toen een beetje door de wereld gezworven en woon nu alweer 23 jaar in Den Haag! Precies omgekeerd, ik heb er ook geen spijt van.

   Verwijderen
  2. Wat grappig dat we precies in de omgekeerde volgorde gewoond hebben. Een handwerkwinkel kan ik me niet herinneren maar ik ben nu al 25 jaar weg uit Den Haag , en na de dood van m'n schoonouders kwamen we niet zoveel meer in de buurt !

   Verwijderen
  3. Oeps, bedoelde de Valkenboskade ipv de "laaan". Maar daar zit nu idd ook geen wasserette meer;-)

   Verwijderen