donderdag 9 april 2015

Thurday Challenge #45

De Thursday Challenge voor vandaag is: TWO (Twins, two of anything)


Meer foto's vind je hier.

13 opmerkingen:

 1. Wat een mooie en lieve invulling. Als kattenliefhebbers heb je ons blij gemaakt. We hebben geen katten meer sinds we in Spanje zijn gaan wonen, want steeds op en neer in een vliegtuig is ook niet goed voor ze. Zijn dit jouw katten? We hebben de foto gedownload. Fijn weekend alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.
   Ja, dit zijn onze twee monstertjes, een jaar of twee geleden. Tegenwoordig zitten ze niet meer zo lief samen op een stoel!
   Klopt, met steeds heen en weer reizen, doe je de katten geen plezier.

   Verwijderen
 2. Mooie foto Marja .....hier loopt er nog 1 rond, over van de ooit 7.... we willen ook geen poezen weer althans mijn (v)echtgenoot is daar heel stellig in ;-) Ondanks dat wij van poezen houden zijn wij toch meer hondenmensen, des te groter des te liever, des te meer des te liever. We houden het zelf echt bij twee omdat er regelmatig diverse logees binnenkomen en dan lopen er snel 4 of meer rond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je.
   Ik vind honden heel leuk, maar....... Ik (wij) zien het in elk geval nu niet zitten om in weer en wind er maar uit te moeten, zijn gewoon een beetje lui, denk ik....;-)
   Bovendien werken we allebei hele dagen en dat is voor een hond ook niet fijn.

   Verwijderen
 3. Mooie foto. Hier ook geen katten meer. (hoewel overlast genoeg van die van de achterburen, maar dat ligt meer aan de baasjes dan aan de katten zelf denk ik dan maar)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervelend, overlast van de buurkatten.
   Wij wonen twee hoog, dus de katten hebben nauwelijks mogelijkheid om de huren lastig te gaan vallen.

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijke brutale koppies :-) Als ik dat zie, dan mis ik die van mij nog steeds ............... maar ja, allergie, daar valt weinig aan te doen dan geen katten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, wat een schatjes bij elkaar. Vooral het kleintje vind ik fantastisch. Die lijkt op onze voormalige poes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaahh wat lief...de rechtse lijkt op onze Jip die er niet meer is...we hadden er ooit 4, katten...en nu geen meer, is ook weer wel fijn...beide buren hebben er dus als ik een kat wil aaien kan dat nog steeds...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Katten, ik blijf een groot zwak voor ze houden... het is dat Boaz ze niet moet, anders wist ik het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief! Wij hebben ze vroeger thuis gehad, katten. ze kunnen ze lekker "tossen", zoals wij het hier zeggen. Zo heerlijk opgerold slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jouw poezen zijn gewoon heel geduldige modellen;-)

  BeantwoordenVerwijderen